» Time for Some Movies

Jag är egentligen inte så mycket filmmänniska som jag är seriemänniska, men jag tänkte ändå ta och tipsa om några filmer jag absolut tycker är värda att se.
Inception
Inception är en film som jag tror nästan alla redan sett, men med tanke på mitt förflutna med denna film (vilket jag någon gång kommer skriva ett inlägg om) kan jag inte låta bli att nämna den här. Det är en film som du behöver använda hjärnan lite för att se, men det är absolut värt det.
 
Remember Me
Denna filmen skriver jag inte om på grund av Robert Pattinson om någon tror det, jag har aldrig gillat Twilight men jag gillar verkligen den här filmen. När jag först såg den trodde jag verkligen inte att den skulle lämna ett sådant stort intryck, men det gjorde den. Verkligen. Kanske ingen film du vill se om du vill lämna TV:n glad.
 
The Hunger Games
Jag skulle väl i och för sig råda er att läsa böckerna också, men filmen är faktiskt jätte, jättebra den med! Ni kanske redan sett den, men har ni inte det gå och gör det nu! Känner du för något spännande som kommer få dig att gå igenom varenda känsla som finns är det perfekt. Det händer någonting hela tiden, och du kommer nog definitivt inte vara uttråkad.
 
Life As We Know It
Jag älskar verkligen den här filmen. Det är en komedi så den är rolig, men den är även lite rörande i vissa tillfällen. Den gör en i alla fall glad, och det går nog att få upp humöret med den om man känner sig nere.
 
Memento
Här har ni en riktig tankefilm! Den går, i stort sett, baklänges och är full av "aha moments". Den kanske kan verka lite långdragen, men den är verkligen jättespännande och som sagt, dessa aahaa gör den verkligen hur bra som helst. Saker man verkligen inte förstod i början, eller slutet egentligen, blir klarare och klarare ju mer tiden går.
 


♫♪ sandra T
04 December, 2012 - 14:15 / BLOGG: http://www.sandramusic.blogg.se

kul med filmtips :)

Linda
04 December, 2012 - 14:15 / BLOGG: http://www.lindac.blogg.se

Precis vad jag behövde, filmtips !
Fin blogg :)

Jarske - Mitt liv i Barcelona
05 December, 2012 - 14:15 / BLOGG: http://nattstad.se/sannajarske

Såg att du vill bo i USA, vart någonstans? Har du vart där?`
Har aldrig vart där, men alltid velat åka! :D
Hoppas allt är bra med dig!
Kram!

Frida
08 December, 2012 - 14:15 / BLOGG: http://frejdans.blogg.se

Hej Isabelle! Har typ exakt samma dröm som dig! Vill också till USA och hålla på med skådespeleri :) Därför tänkte jag kolla med dig om du skulle vara intresserad av ett länkbyte? Jag tycker att det skulle vara jättekul! Så hör av dig om du är intresserad! Kram!

nina
13 December, 2012 - 14:15 / BLOGG: http://accordingtoN.blogg.se/

Vad hände med din blogg? :)

Svar: Hej hej, jaa du... Jag visste väl inte riktigt om jag ville fortsätta med den, men nu har jag bestämt mig för att komma tillbaka! :)
Isabelle


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo