» NY shopping

Tänkte visa upp de tröjorna jag köpte i USA. Utöver dem blev det ett par skor VS parfymer och lite andra småsaker, men jag köpte faktiskt inte så mycket; det fanns inte direkt så mycket tid över om man skulle hinna se saker och ting.
 

 
Bild 1: Linne från American Eagle Outfitters
Bild 2: Basic oversized T-shirt från Forever 21
Bild 3: Very basic vitt linne för $2.80 på Forever 21; även ett svart fick följa med hem.
Bild 4: Sweatshirt med USA flaggan från någon affär i Soho. Hmm, bra att jag kommer ihåg namnen.
Bild 5: Blått linne från Staccato köpt på Century 21.
Bild 6: Vit transparent T-shirt från Forever 21.
 

» New York New York

Nu är jag tillbaka i Sverige; min första tanke när vi landade var "I want to go home". Jag syftade på New York.
Aldrig har jag tidigare varit så ledsen över att lämna ett land; aldrig har jag någonsin så desperat viljat stanna kvar. Jag har varit i Sverige i ungefär 12 timmar, och det är redan alldeles för länge.
 
Någontin positivt med att komma tillbaka till detta land? Ja. Det har gett mig 1000 gånger mer motiovation att lämna det igen. Jag vill tillbaka - ska tillbaka - och jag kan inte vänta så länge till. Tro mig, en längre text om New York och USA kommer dyka upp, men nu måste jag snart åka iväg och jobba därför blir det bara en liten bildbomb for now.
 » The Day Before The Day

Det börjar sjunka in nu. Resan. New York. Allt har kännts så långt borta, men nu har jag insett att jag åker imorgon. Imorgon är jag där. Imorgon är jag där jag drömt om att vara under flera års tid; dit jag velat åka så länge jag kan minnas. Imorgon kommer jag kliva av planet och gå rakt ut i USA; andas luften i USA. Imorgon kommer en av mina största drömmar gå i uppfyllelse.
 
Det är sjukt och jag vet inte hur jag ska känna mig. Är jag verkligen redo? Jag är galen som ens ifrågasätter mig själv; det är klart att jag är redo! Eller, jag är i alla fall så redo som jag någonsin kommer vara. Jag vet inte om ni förstår hur mycket det här betyder för mig, men det är verkligen enormt; det låter säkert löjligt, men jag är rätt så känslosam just nu. Jag ska till USA: Jag. Till USA. Det är sjukt.
 

Var och fixade naglarna idag också; resultatet ser ni på bild ett. ;) (Och ja, jag vet att bilderna är blåa. Hur de blev blåa är dock en annan fråga...)

» Packing and Planning

Håller för tillfället på att packa inför New York på onsdag. Vi har väl inte tänkt packa så mycket egentligen, istället ska vi köpa i stort sett allt där på plats, men lite måste man ju ha med sig i alla fall. Jag kan lova er en riktig bildbomb och ett inlägg om New York när jag kommer tillbaka; lär ju ha en del att säga då trots allt. Sedan kommer jag självklart även vilja prova på videofunktionen på min nya, underbara kamera så en eller två videobloggar lär nog dyka upp någon gång när jag är tillbaka här i Sverige.
Ska även dedikera ett inlägg till en auditionresa jag planerar att eventuellt göra nästa sommar, so stay tuned.
 

» I Love Coffee? Hmm...

Har inte blivit så mycket bloggande under de senaste dagarna, men denna gången har jag faktiskt en adekvat anledning till varför; jag har spillt kaffe över hela min dator och tangentbordet har gett upp totalt. Ugh, nu har jag i alla fall grävt fram min gamla (läs jättegamla) dator som kommer crasha vilken sekund som helt och som stängs av om man försöker flytta på den, men den fungerar i alla fall. Den får duga tills jag har råd att köpa en ny dator, vilket troligtvis inte blir förrän i slutet av juli. Kul. Jättekul...
Får även ta och bjuda på några extremt gamla bilder jag hittade här på datorn. Har inte hunnit föra över några nya än.
 

» Yay For Cameras

Tiden går extremt fort och dagarna bara flyger förbi; åtta dagar kvar nu. Åtta dagar tills jag är där. Herregud.
Jag håller på att kolla på en ny kamera till resan. Har velat köpa en ett tag och just nu är det väl väldigt bra tajming, eller hur? Jag kommer nog endast skåda New York genom kameran! Jag har i alla fall bestämt mig för en Canon PowerShot SX50 HS; jag blev kär direkt när jag såg den! Den har verkligen precis det jag vill ha. Precis allt!
 
Lite senare idag kommer en video om mina tankar kring skådespeleri och USA upp här på bloggen, så kika in lite senare så får ni även se den!
 » New Look

Ursäkta röran. Bloggen är under konstruktion.

» Two Weeks

2 veckor. 2 veckor kvar. Om två veckor är jag i USA. Det känns helt otroligt sjukt när jag tänker på det; efter år av längtan och enormt mycket önsketänkande är det faktiskt dags. Ärligt talat är det knappt så att jag tror det; hur kan det ens vara möjligt? Ska jag till USA? Jag? Till USA?
Ni förstår inte hur overkligt allt känns just nu och jag kan nog inte ens föreställa mig hur jag kommer känna mig när jag kliver av planet. Att komma till USA har varit min största dröm så länge och lyckan utav att komma dit... Ja, jag vet inte ens vad jag ska säga. It's surreal!
 

» Yet Another B-day

Idag skulle jag vilja gratta min kära mormor som blir hela 60 år idag. Snart blir det till att hoppa in i bilen för att åka dit och fira som bara den. Till er alla andra hoppas jag att ni har en trevlig 1 maj, och att ni är lediga och har det skönt!
För övrigt händer det väl inte så mycket idag; jag tror att jag ska ta mig en titt på monologerna jag har sparade på datorn och träna lite. Det var ett tag sedan jag verkligen gjorde det till 100% så det skulle vara roligt. Har ni tur kommer det kanske även upp en video så småning om!