» Making Videos

Just nu sitter jag och planerar framtida videos för fullt; när de ska filmas, när de ska laddas upp och ungefär vad som ska sägas. Haha, det är faktiskt mer jobb än vad man kan tro. Dock så är det ju väldigt roligt också!
Jag tänkte att jag kanske skulle ta och fråga er, finns det någonting ni skulle vilja se i en video? Någonting ni skulle vilja att jag pratar om kanske? Jag menar, det är klart att jag kan göra videos som jag själv tycker är intressanta, men det är ju faktiskt ni som tvingas se dem sedan!
 

» Men Can't Wear Dresses

Här kommer en till video! Alltså, vet ni varför det är så här? Jag var för lat för att faktiskt göra någon research i ämnet, och det kankse finns en förklaring, jag tycker bara att det är så konstigt.
 

» "Work"

Hallu där allihopa! Mår ni bra där ute i det vita?
Med tankte på temat på min blogg kanske jag ska ta och berätta att jag fått en statistroll nu på lördag. Jag vet inte så mycket om det än, men jag ska få mer information någon gång under morgondagen.
Haha, det finns ingen som är villig att erbjuda mig en skådespelarroll nu när vi ändå håller på? Nej, jag får väl bara hoppas att det kanske kommer någon gång, I just have to fight my way there.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag vet att ni säkert är trötta på bilder av snö från facebook, men det struntar jag i för ni får två ändå! Christmas spirit people!

» Gubben i Lådan

Hittade den här gamla videon när jag gick igenom mapparna på datorn. Det är alltså jag och min lillebror som sjunger Gubben i Lådan av Daniel Adams-Ray, och jag tänkte att jag kunde dela med mig av den. Jag vet att kvalitén är hemsk, men jag hoppas att ni står ut ändå!
 

» Barnpassning Again

Hade hoppats på att få mer gjort idag, bland annat spela in fler videos och träna monolog, men min lilla lillebror är sjuk så jag sitter och passar honom just nu. Vi har i och för sig faktiskt haft det rätt så kul, eller ja, så kul man kan ha det med en treåring. Han såg mina nymålade naglar och ville ha lite färg på sina egna. Haha, han valde rosa på ena handen "för mamma har det" och blå på den andra. Jag tycker att killar borde måla naglarna de med, varför inte liksom?! Har förresten en video om det på gång som kommer ut imorgon!
Jag är väl medveten om att jag lovade den andra videon igår igen, och jag tänkte faktiskt lägga ut den, en när jag satte mig för att redigera den insåg jag att den var jättedålig! Vi får se hur jag gör med det, kanske lägger ut den någon gång.
 

 
Den sista bilden fotade min lillebror när han snodde kameran från mig, och på näst sista bilden ser ni hans otroligt vackra naglar!

» Spending Money

Har varit och köpt lite saker, och det blev faktiskt kläder den här gången! Jag har verkligen ångest över hur mycket pengar jag just spenderat, men vi försöker strunta i det så gott det bara går och är glada istället. Byggarbetarna var här under tiden jag var borta också så jag slipper oroa mig för dem och kan öva på monolog/filma/spela piano eller vad jag än känner för!
 
Knitted Sweater - Gina Tricot 199:-
Blått linne - H&M 79,50:-

» The Day Today

Ja, ni får ursäkta videon som aldrig dök upp igår. Haha, jag sov ingenting natten till igår, så jag somnade som en stock innan jag hann göra någonting. Idag är jag i alla fall utvilad så jag kan lova att den kommer upp senare under dagen när jag redigerat den.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Det finns en stor risk att några byggarbetare kommer hem till oss idag, och jag vill helst inte vara hemma då. Funderar på att kanske åka och kolla julklappar eller kläder. Vi får väl se hur det blir. Annars hade jag gärna tränat lite på monologen jag hittade igår; den är rätt så lång, men jag gillar den verkligen.
 

» Ready to Become Greater

Så, nu är jag äntligen hemma hos mamma igen! Har spelat in lite videos idag, som jag planerar att lägga ut här på bloggen någon gång under dagen.
Den ena som definitivt kommer upp är en om att prata engelska. Jag vet egentligen inte om man förstår vad jag pratar om för det känns som att jag bara babblade på om ingenting, men jag hoppas att den iallafall går att se. Måste bara redigera den, men sedan kommer den upp!
Sitter just nu och kollar runt på lite monologer och försöker välja en att börja träna på. Är verkligen jättetaggad för det här just nu!
 

 

» Stage Makeup

Okej då, det kanske inte blir riktigt like mycket bloggande som i vanliga fall. Dock kan jag kanske gläjda er med att jag åker tillbaka till min mamma imorgon och uppdatering då kan återgå till det normala.
 
Vet ni vad jag har insett? Att jag älskar teatersmink. Det är ingenting jag riktigt tänkt på tidigare, men vid Halloween förstod jag hur roligt jag faktiskt tycker att det är. Haha, jag sitter redan och längtar tills nästa Halloween!
Jag funderde lite smått på om hur det skulle vara att ha en karriär inom just det. Kul, absolut, men samtidigt skulle jag må jättedåligt av att hela tiden vara runt människor som har det jobb jag vill ha mer än någonting annat. Nej, jag skulle nog inte klara av det.
 

» I'm Dreaming of a White Christmas

Denna förmiddagen har jag spenderat med att passa mina underbara små systrar. Funderar på att sätta mig ner och göra halsband eller armband med den äldsta utav dem. Jag är egentligen inte väldigt "pysslig" av mig, inte alls faktiskt, men det kanske skulle vara lite kul ändå.
 
Har ni förresten börjat handla julklappar? Usch, jag tycker det är så jobbigt att hitta saker som alla gillar. Det är inte det att jag inte tycker om att ge bort saker, det är bara det att jag vill ge alla någonting de verkligen vill ha, och det är inte så väldans lätt.
På tal om jul så planerar jag att dekorera mitt rum jättemycket i år. Jag vill att allt ska se så juligt ut som det bara går!
 

» What to do?

Några kläder blev det inte, men jag köpte någonting iallafall. Det var ju i och för sig kläder jag behövde...
Jag ska till min pappa idag, men jag tar med mig datorn dit så jag bör kunna uppdatera som vanligt utan problem.
Det känns väldigt dött på skådespelarfronten just nu. Det finns liksom knappt några jobb att söka! Det är en sak att söka utan att få jobbet, men en helt annan att inte kunna säka alls. Haha, jag blir bara så frustrerad, jag vill ju göra någonting! Jaja, det är väl bara att vänta och fokusera på träning så länge.
 
                 

 

» Headshots

Jag behöver verkligen bra headshots. Headshots är något som är så sjukt otroligt viktigt inom skådespelaryrket; det är den som ger rollsättare och regissörer det första intrycket av dig, och genom ditt headshot kan de fantisera ihop en bild av hur just du skulle vara i rollen. Visst, meriter är bra, men har du ett dåligt headshot spelar det nästintill ingen roll. Därför behöver jag headshots!
Grejen är bara den att jag hatar att bli fotad, verkligen hatar. Jag kan inte ta det seriöst och känner mig bara dum när jag står där och ska se glad och "bra" ut, dessutom tycker jag alltid att alla bilder på mig är jättefula. På grund av detta har jag inte vågat ta mig i kragen och dra mig till en fotograf, eller någon annan som är väldigt duktig på att fota. Men samtidigt så är det det här jag vill hålla på med, inget annat, så jag får ta och komma över det här nu, för headshots behöver jag. Det finns liksom ingen ursäkt. Vill jag ha jobb behöver jag gå och ta headshots.
     
                

» Look at My Old Rags

God förmiddag! Had ni alla en bra thanksgiving igår? Här firade jag genom att dricka sojadryck med chokladsmak. Haha, har man en familj som vägrar fira några högtider andra än svenska så har man. Nästa år tänker jag dock se till att faktiskt fira thanksgiving på riktigt, vare sig de andra vill eller inte!
 
Idag tänkte jag bege mig och kolla på lite kläder, möjligtvis Hollister men det blir en sådan lång resväg då. Jag är verkligen i behov av nya kläder, och när det kommer från mig är det sant. Jag hatar att slösa pengar så jag har inte köpt nya kläder på hur länge som helst. Jag går liksom runt i samma gamla trasor varje dag.
Jaja, vi får väl se om jag köper någonting, visar upp det här i sådana fall!
 

» How to Study for Exams

Den här dagen har gått i videons tecken. Här kommer ännu en sak jag spelade in idag! Haha, någon som känner igen sig i det där?
  

» Monologue

 Bestämde mig lite hastigt för att spela in en monolog. Det kanske visserligen var lite dumt eftersom jag inte jobbat någonting med den, men jag hoppas den duger ändå! Kan även tipsa er om att se den i HD.
 

» Oh Say Can You See

Nog för att jag gillar USA, men antalet ägodelar med USArelaterat motiv börjar bli lite väl nu. Här har ni mina USA saker som används just nu:
 
 
Det känns konstigt att säga att jag har för mycket utav det, men det är sant. Mitt rum har blivit så överdrivet Amerikaniserat och jag har väl insett att det finns andra sätt att visa min kärlek till USA än att dekora allt jag äger med deras flagga.

» And She's Back!

Nej, nu har jag tänkt att jag ska börja blogga igen! Har varit i en svacka där ingenting har hänt och jag inte haft någon motivation överhuvudtaget, men bloggen kanske kan hjälpa med det. Jag brukar bli lite mer inspirerad när jag faktiskt får ut mina tankar någonstans.
Så, ingenting har egentligen hänt under tiden då jag inte har bloggat, utan jag har bara varit upptagen i skolan och gjort andra allmänt tråkiga saker. Iallafall, här är jag nu och snart börjar uppdateringen som vanligt igen!