» Practice, Practice, Practice

Träna. Träna. Träna. Träna!

Ja, det är precis vad jag ska göra nu. Inte träna sport. Inte här inte! Nej, det blir till att träna...*drumroll*...skådespeleri! Vem hade kunnat gissa det?
Komedi blir det i alla fall. Det är någonting som jag känner att jag verkligen behöver träna på. Att vara rolig. Haha, det låter lite sorgligt, va? Nej, men, enligt mig, är komedi mycket svårare än drama. Det kommer liksom inte naturligt på samma sätt. Så då får man öva!
Skulle nog också behöva träna på att vara riktigt kaxig. Det är något jag är ännu sämre på, och det värsta är att det ofta är det en tonåring får spela.
Men det får bli en annan dag, för nu ska jag vara rolig!

601219_456364651060317_350773622_n_large

» So Wave Your Flag

Jag känner att jag äger otroligt många USA saker. Och då menar jag, mestadels, saker med USA's flagga som motiv.
Varför vet jag inte riktigt. Folk har väl insett hur mycket jag älskar det, och ger mig, därför, sådana saker när jag fyller år, alternativt när det är jul.
Jag har ingenting emot det, inte alls. Jag tycker att det är den absolut finaste flaggan som finns, men, ska jag vara helt ärlig, börjar det bli lite överdrivet.
Ibland, speciellt när min säng är bäddad mer USA lakan, kan jag kliva in i mitt rum och bara känna 'Woooow, hold on a second...'.
Det "värsta" är väl att denna jul kommer se precis likadan ut, och det kommer bara bli "värre" och "värre" ju mer tiden går.
Jag älskar USA så mycket att det inte är sant, men jag lär inte älska det mer för att mitt rum förvandlas till en walk in flag.
Någon dag, snart, ska jag ta mig tid till att fota alla USA saker jag äger och lägga ut här.Detta är alltså två av de saker jag fick förr förra julen, men mer finns det!

» Do You Want To Be A Part Of Something Amazing?

Spontana musikaler. Dansande flash-mobs. Allmänt konstiga händelser.
Att vara delaktig i något sådant skulle vara så sjukt kul! Jag vill verkligen göra det! Så, skådespelare, sångare, dansare, låtskrivare, koreografer, alla andra, se hit!
Tror ni att det finns någon möjlighet att starta en grupp, här i Stockholm, som gör just sådana här saker? Eller ja, det är klart det är möjligt. Det gäller bara att få ihop ett antal människor som är villiga att göra det! Därför ber jag er att snälla, snälla kontakta mig om det låter intressant! Sprid detta meddelande vidare. Känner du någon du tror skulle vilja vara med om detta, berätta om det för dem!
Jag är villig att hålla i allting, leda det. Jag behöver bara folk som hjälper till! Min blogg är otroligt liten, därför behöver jag hjälp att sprida detta vidare. Det skulle betyda så enormt mycket om någon känner för att hjälpa till!
Kolla på videosarna...skulle det inte vara helt underbart roligt att få vara med om någonting sådant? Skriv till mig!

» The Dark Knight Rises

Idag blir det till att gå och se The Dark Knight Rises! Woohoo!
Haha, ska jag vara helt ärlig har jag inte ens sett de andra Batman filmerna (shame on me), men pga skådespelare så som Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Marion Cotillard och Michael Caine, som alla varit med i Inception kan jag inte annat än att längta ihjäl mig! Seden får vi inte glömma regissören och manusförfattaren, Christopher Nolan, som har gjort så sjukt fantastiska filmer! Och freaking Hans Zimmer som gjort musiken! Alltså, den kan inte vara annat än utterly mindblowing!
Ni kanske märker att jag gillar Inception. Vi får nog ta ett separat inlägg till det!
The Dark Knight Rises: Joseph Gordon-Levitt

» Wait...This Can't Be Right

Ser allt helt konstigt ut när ni kommer in på min blogg? För, för mig är det helt messed up just nu!
Ah well, jag får väl hoppas att det bara är så för mig, eller att det bara är tillfälligt...

» Monologue

Usch...ja, här är den i alla fall. Please excuse my mouth...it went a bit crazy.


» Hugh Laurie

This man is freaking amazing!

» But We Just Buy And Wear The Plastic Version Of Love, Hope, Understanding

Hej hopp!
Har suttit och kollat på en massa avsnitt av American Idol hela morgonen. Fastnade lite, kan man väl säga!
Ska i alla fall, om inte allt för lång tid, åka iväg och köpa lite saker. Måste verkligen köpa mascara och ett par nya byxor! Hatar dock att slösa pengar...
Skulle ockå vilja köpa någon ny skiva med Gavin degraw, men jag ser bara Sweeter överallt och den har jag ju redan!

» Big Things Have Small Beginnings

Ja, jag antar att det blir till att lägga ut videon imorgon. Är alldeles för trött för att orka ladda upp någonting nu.
Gud, den här dagen har verkligen gått i teaterns tecken. Min hjärna är, honestly, helt död efter att inte ha tänkt på någonting annat under hela dagen.
Det är sjukt hur mycket jag vill det här, men ju mer tid jag lägger ner på det, desto svårare känns det. Jag kommer inte ge upp, inte alls, men det är svårt att hålla modet uppe när ingenting händer!
But always remember, big things have small beginnings...

» Headshots

Utöver inlärning och filmning av monolog blev det till att, själv, försöka ta några nya headshots. Det gick ju åt skogen!
Åh, det är verkligen en sådan sak du behöver en fotograf till. Att ha bra headshots är verkligen helt avgörande, men jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig. Någon duktig människa som känner för att fota mig väldigt billigt? *hint, hint*
Anyway, monologen lägger jag upp här antingen senare idag, eller imorgon.
Nähe, självutlösaren var inte på, nej... Färgade förresten håret igår kväll. Syns visserligen knappt på bilden, men tro mig, det är mörkare!

» The Land Of Saunas

Det blev, dagen efter jag startade bloggen, en trip till Finland för att träffa lite släktingar, men nu är jag hemma igen! I alla fall några dagar till...
Nu när jag är ensam hemma och kan låta precs hur mycket jag vill, tänkte jag passa på att träna lite skådepeleri. Kanske kan ta och spela in en monolog som, möjligtvis, hamnar här på bloggen sedan. Vi får väl se om jag vågar lägga ut någonting!
Bild från Suomi...don't ask, 'cause I really don't know...

» So, This Is Me...

Jag heter Isabelle och jag är 17 år. Jag har, som alla andra, drömmar, och jag planerar att uppfylla dem.
Jag ska flytta till USA. Jag älskar USA så otroligt, obeskrivligt mycket och jag kan inte tänka mig en framtid någon annanstans. Lätt kommer det inte bli, det vet jag. Men nog ska jag allt ta mig dit.
Jag vill ha en karriär inom skådepeleri. Att spela teater älskar jag lika mycket som USA. Det finns inget bättre! Vägen dit kommer bli svårare än vägen till USA. Jag vet att chansen är otroligt liten, men jag ska göra absolut ALLT jag kan för att lyckas. Jag ska kämpa så hårt det bara går!
Så, det är mina drömmar...och det är här jag kommer skriva om dem!

» Välkommen till min nya blogg!