» Happy Birthday to Me

Kan väl kanske passa på att göra ett litet födelsedagsinlägg till mig själv, jag har ju faktiskt ändå blivat arton nu - och när jag säger nu menar jag den 26 april.
Jag måste faktiskt säga att trots att de senaste årens födelsedagar inte varit speciellt roliga eller händelserika, man blir ju egentligen bara än dag äldre än man var dagen innan, vilket självklart inte är något nytt; trots detta var denna födelsedag rolig. Inte för att jag gjorde någonting annorlunda, utan snarare för att jag fyllde just arton. Det har fått mig att inse att det finns otroligt mycket jag kan göra nu, nästan vad som helst. Ja, förutom att handla på systembolaget förstås, vilket inte gör mig någonting.
Nu tänker jag göra någonting väldigt cliché, but bear with me; jag ska lägga upp bilder en del av de saker jag har fått.
 

» New York, Here I Come

Kanske ska ta och berätta någonting som jag är otroligt, galet överexalterad för; jag ska till New York den 15 maj!
Jag fyller år nu på fredag och detta är min födelsedags present från min kära mor. Ni kan inte förstå min glädje; efter alla dessa år av längtan, och nu äntligen. Med tanke på hur det känns nu kan jag knappt föreställa mig hur det kommer kännas att faktiskt kliva av planet. Nej, herregud. Tro mig, jag ränkar redan dagarna.
Vi åker vid sju på onsdag morgon och åker hem vid 23 söndag kväll. Jag ska verkligen försöka se så mycket jag bara kan, så sömn lär det inte bli mycket av.