» Just wasting money...

Är hemma efter en kort shoppingtur nu! Blev ingen väska då jag inte hittade en enda jag tyckte om. Jag får ta och åka någon annanstans. Problemet är bara det att jag inte kan åka innan skolan börjar, så jag har ingen aning om vart jag ska ha mina saker första skolveckan. Har ingen väska hemma just nu.
Däremot köpte "jag" äntligen ett par nya byxor! De ser ut precis som de jag redan använder som mest nu, but still... Jag gick alltså med mamma och slapp betala själv, annars hade jag nog inte kommit hem med någonting till mig själv. Jag sparar pengar som bara den och hatar att köpa saker just på grund av det. Även om det är någonting jag faktiskt behöver.
Strumpor fick jag också med mig hem. Haha, jag har varit tvungen att tigga strumpor av min mamma den senaste veckan, då jag insett att min garderob saknade just den artikeln. Vart alla mina strumpor tagit vägen har jag ingen aning om. Jag brukade ha fler än vad jag äns kunde använda! Jag menar, hur kan de bara försvinna sådär?
Och vet ni vad? När jag kom till djuräfferen fanns det ingen sand! Gaaah, panik! Som tur är räcker den sanden jag har hemma två, möjligtvis tre, dagar men jag vet inte när jag ska kunna köpa nu sand nu!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo