» Time for Some Movies

Jag är egentligen inte så mycket filmmänniska som jag är seriemänniska, men jag tänkte ändå ta och tipsa om några filmer jag absolut tycker är värda att se.
Inception
Inception är en film som jag tror nästan alla redan sett, men med tanke på mitt förflutna med denna film (vilket jag någon gång kommer skriva ett inlägg om) kan jag inte låta bli att nämna den här. Det är en film som du behöver använda hjärnan lite för att se, men det är absolut värt det.
 
Remember Me
Denna filmen skriver jag inte om på grund av Robert Pattinson om någon tror det, jag har aldrig gillat Twilight men jag gillar verkligen den här filmen. När jag först såg den trodde jag verkligen inte att den skulle lämna ett sådant stort intryck, men det gjorde den. Verkligen. Kanske ingen film du vill se om du vill lämna TV:n glad.
 
The Hunger Games
Jag skulle väl i och för sig råda er att läsa böckerna också, men filmen är faktiskt jätte, jättebra den med! Ni kanske redan sett den, men har ni inte det gå och gör det nu! Känner du för något spännande som kommer få dig att gå igenom varenda känsla som finns är det perfekt. Det händer någonting hela tiden, och du kommer nog definitivt inte vara uttråkad.
 
Life As We Know It
Jag älskar verkligen den här filmen. Det är en komedi så den är rolig, men den är även lite rörande i vissa tillfällen. Den gör en i alla fall glad, och det går nog att få upp humöret med den om man känner sig nere.
 
Memento
Här har ni en riktig tankefilm! Den går, i stort sett, baklänges och är full av "aha moments". Den kanske kan verka lite långdragen, men den är verkligen jättespännande och som sagt, dessa aahaa gör den verkligen hur bra som helst. Saker man verkligen inte förstod i början, eller slutet egentligen, blir klarare och klarare ju mer tiden går.
 

» One Hell of a Night

Jag har nu elektricitet igen, men gud vilken kväll det var.
Först blir et alltså helt kolsvart, det är även mörkt ute och gatulamporna har även de slutat fungera, jag hittar först inga ljus, jag hittar sedan inga tändstickor. När jag väl hittat dessa saker lyckas jag göra illa handed på ett skåp. När jag ska tända ena ljuset bränner jag fingrarna. I det här läget är jag jätteglad att jag lyckats göra kaffe minuter innan elen försvann, så jag har en full kopp klar. Två minuter senare välter jag ut denna kopp och får kaffe över hela mitt elpiano.
 

» Welcome to the Darkness

Ni får ursäkta frånvaron av inlägg för tillfället. Jag sitter i totalt mörker och kommer endast in på internet via telefonen som snart kommer dö. Jag hoppas att elen kommer tillbaka snart, annars vet jag inte vart jag tar vägen!


» Dashing Through the Snow

Tänkte ta och påminna om tävlingen som pågår här på bloggen just nu. Bara att klicka på länken för att komma till inlägget! Någon dag snart kommer jag även lägga upp en till utlottning av 2 stycken iPhone 3GS skal, så håll ögonen öppna för den.
Vad tycker ni förresten om tävlingar? Är det roligt eller blir det bara tjatigt?
 
Jag har lyssnat på jullåtar i stort sett konstant flera dagar i rad nu, och jag har kommit till en punkt där jag omöjligen kan sluta nynna på dem. I början är väl det helt okej, men jag blir galen! De bara spelas om och om igen i mitt huvud och jag kan verkligen inte få topp på det. Gaaah, hjälp mig!
 

» Being Yourself as Someone Else

Tänk dig att du spelar teater. Du agerar. Du spelar en karaktär. Helt plötsligt känner du allt. Alla känslor och alla tankar; bakgrund, motiv, subtext. Allt. Du är karaktären. Dina tankar spelar inte längre någon roll; de finns inte mer, för just nu existerar du som karaktären. Bara nuet spelar roll.
 
Detta känns som det ultimata inom skådespeleri; att faktiskt helt glömma bort sig själv. Ni förstår inte hur mycket jag vill uppnå det här. Ni förstår inte hur mycket jag vill kunna stängaallt annat ute och bara köra på utan att tänka. Visserligen har jag lyckats till en viss liten del, och det blir lättare ju mer jag tränar, men jag är nowhere near det. Någon dag ska jag stå där, och jag kommer inte vara någon annan än min karaktär.
 
Tumblr_mcwiy0bxxl1qgc5rxo1_500_large

» My Favorites YouTube: charlieissocoollike

Tänkte starta en ny kategori jag kallar för "My Favorites" där jag skriver om just mina favoriter. Just idag är ämnet YouTube och personen är Charlie McDonnell, eller charlieissocoollike. Jag låter videosarna tala för sig själv...
 

» Tävling

Jag tänkte att jag skulle passa på att lotta ut någonting nu när det snart är jul och allt. Det du kan få är två stycken handgjorda smycken; ett armband och en nyckelring. För att delta är det bara att lämna en kommentar på detta inlägg där det står att ni vill vara med! För extra chans att vinna kan ni även nämna denna tävling i ett inlägg på er egen blogg. Vinnaren dras den 24 december klocken 12.00, så det går bra att delta fram tills dess. Det enda jag kräver är att du bor i någonstans i Sverige! Glöm inte att fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner!
 

» Taking Risks

Att ta risker. Det är någonting jag verkligen behöver bli bättre på. Att våga. Har man inte ett otroligt bra självförtroende är det svårt, och det har inte jag. Men att ta risker är så sjukt viktigt när det kommer till skådespeleri. Man måste våga göra nya saker, saker man inte provat på förut. I den här branchen söker man ständigt efter folk som har någonting extra, någonting speciellt, någon som tar risker. Därför är det jätteviktigt att ta mod till att prova nya saker, ett nytt sätt att göra någonting på, även om det kanske blir helt fel; för det är så det är, antingen fungerar det inte, eller så är det helt rätt.
Det måste jag träna på. Att ta risker.
 
 

» Wanna Be Productive

Mår bättre idag. Jag känner att jag i alla fall kan blogga lite, vilket jag inte kunde igår. Så yay för det!
Idag ska vi ha någon form av inredningsparty hemma hos oss, vilket jag planerar att gömma mig i mitt rum för. Annars vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra idag. Det är inte direkt läge att göra någonting väldigt ansträngande, men jag hatar att inte göra något. Jag hoppas kunna göra någonting produktivt; funderade på att kanske träna lite mer på monologen, men jag har insett att den kanske är lite väl lång.
 
 
Äldre bilder på mig and my Allie Dolly!

» F**k My Life

Ni får ursäkta att jag inte skrivit så mycket. Jag blev sjuk igår eftermiddags vilket har lett till att jag missade inspelningen idag. Alltså, åh ni förstår inte hur arg jag är för det. När som helst kan jag bli sjuk, men det är just idag av alla dagar. Aaargh!
Jag antar att det inte finns någonting att göra åt det nu förutom att bli frisk och köra på igen, och bara hoppas på det bästa, men det är så himla frustrerande.
Med tanke på hur jag ser ut just nu har jag inga bilder att bjuda på idag heller, men ni kan få en lite äldre video om ni lovar att ni förstår att jag inte har några som helst ambitioner att bli sångare. Nu ska jag gå och dö i ett hål.